Welkom op de site van St. Wielerpromotie Rivierenland

Een kleine opsomming van de met 3 sterren beoordeelde NTFU tocht.

 

 

 1. Je bent verzekerd van kwaliteit en veiligheid.
  Er is ruime parkeergelegenheid, een bewaakte fietsenstalling, en kleed- en douchegelegenheid in startlocatie SportPlaza (Sporthal Westrooijen)
 2. Een uitdagend en afwisselend parcours.
  Je hebt volop keuze uit zes routes tussen 35 en 185 kilometer door het Rivierengebied, de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Zowel recreatieve en sportieve wielrenners als gezinnen en e-bikers kunnen elk hun eigen prestatie leveren.
 3. Klimmersbrevet.
  De langste route (185 kilometer) is opgenomen in het Klimmersbrevet, een persoonlijke uitdaging voor wielrenners die gek zijn op zowel kilometers als hoogtemeters.
 4. Routes die niets aan duidelijkheid te wensen overlaten.
  De routes worden zorgvuldig door onze pijlploegen uitgepijld. Je  kunt de bestanden downloaden voor uw GPS-apparatuur en bij de start kun je een papieren routebeschrijving meenemen.
 5. Snel op pad?
  Maak gebruik van de mogelijkheid om alvast in te schrijven! Je ontvangt een bevestiging met barcode, die wij bij de start scannen, zodat je snel op weg kunt. Ook voor de daginschrijving is Scan & Go beschikbaar.
 6. Reparatieservice
  Pech onderweg? Onze monteur zoekt je op en kijkt of het probleem snel verholpen kan worden. Je betaalt alleen de eventueel gebruikte onderdelen. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan nemen we je uiteraard mee terug naar de startlocatie. Bij de start is GEJO Cycleworld met een keur aan materialen aanwezig.
 7. Een leuke herinnering aan de tocht
  De fotografen van Betuwefotografie staan op de mooiste plekjes langs de route klaar om je prestaties vast te leggen. Daags na de tocht staan de foto’s online.
 8. Gezellig napraten in het Wielercafé – met pasta party!
  Na afloop bieden we je in ons gezellige wielercafé een bord verse pasta aan, verzorgt door Theo Catering Service
 9. De laatste tijdrit van de Tour de France op groot scherm.
  Van de prestaties van ‘onze jongens’ tijdens de laatste tijdrit in Marseille hoef je niets te missen. Wij zorgen ervoor dat we de tijdrit op een groot scherm van trap tot trap kunnen volgen!
 10. Aanwezigheid van Flipje en de Profronde Tiel rondemiss!
  Flipje
  en de rondemiss zullen aanwezig zijn om ‘s morgens de deelnemers uit te zwaaien en een goede fietstocht toe te wensen. In de middag komen ze nog even kijken of alles goed is verlopen.

 

Daarnaast zorgen wij samen met sportvoedingwebshop.com voor een bidon met sportdrank en een energiereep voor onderweg!

Kijk voor meer info op: www.flipjestoertocht.nl

Foto: Betuwefotografie.nl