Welkom op de site van St. Wielerpromotie Rivierenland

Affiniteit met de (wieler)sport en representatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een wielerevenement is haast niet voor te stellen zonder een echte rondemiss. Stichting Wielerpromotie Rivierenland zoekt daarom ook dit jaar weer een representatieve rondemiss!

De Tielse rondemiss is het visitekaartje en de gastvrouw van de Tielse wielerevenementen die gepland zijn in 2016. Wij zoeken een dame (vanaf 17 jaar) die er niet alleen representatief uit ziet, maar ook niet bang is om te spreken in het openbaar en gemakkelijk met mensen omgaat. De rondemiss is tijdens de evenementen tenslotte continu in de weer met de renners, de sponsoren en de VIP’s. Uiteraard wordt de rondemiss in het voortraject hierin begeleid.

Als rondemiss ben je aanwezig tijdens de Tielse Profronde op 31 juli 2016 en tijdens de Holland Ladies Week, waarin de Holland Ladies Tour twee dagen door Tiel zal komen in de 1e week van september 2016. Je wordt voor de evenementen helemaal aangekleed en opgemaakt door onze rondemiss sponsoren uit de Tielse middenstand en de kleding mag je achteraf houden.

 Ben je geïnteresseerd? Meld je dan voor 1 februari aan door een e-mail met je gegevens te sturen aan info@sw-rivierenland.nl Geef ook aan waarom wij in jou de perfecte rondemiss hebben gevonden en voeg een recente pasfoto toe.

De uitslag wordt in april bekend gemaakt en de rondemiss wordt vervolgens tijdens de pers- en sponsorpresentatie op 7 mei aan het grote publiek voorgesteld.